1. marraskuuta 2013

Baby bonus


Myös aussit saavat äitiyspakkauksen. Eipä, ku ootas. Eivät saakaan. He saavat kovaa käteistä. Ja se me saatiin tuta loman jälkeen.

Muutama viikko sitten menivät tämän vuoden vauvabonukset jakoon. Wadeyessä syntyy melko paljon vauvoja, mikä merkitsi sitä, että yhtäkkiä kylässä onkin yllättävän paljon käteistä. 

Mitäs tämä sitten meinaa käytännössä? No, me ei olla nukuttu muutamaan viikkoon, sillä meidän naapuri osti vauvabonusrahoillaan kaiuttimet. Me ollaan kuunneltu nyt muutama yö putkeen Judas Priestiä, Celine Dionia, Ace of Bacea, Metallicaa ja tietenkin Parmbukin poikaa.




Lisäksi autojen hautausmaa on saanut vähän täytettä. Me käppäiltiin siitä ohi toissa iltana ja todettiin, että sinne oli ilmestynyt parikymmentä uutta romua. Katukuvaan ilmestyi muutama viikko sitten hirveä määrä autoja, joita täällä ei ole ennen näkynyt. Vauvarahoilla mentiin Darwiniin biilin hakuun. Sitten autot ajettiin takaisin kylään teillä, jotka vaativat nelivetoja. Normaali henkilöauto kestää juuri sen paluumatkan Wadeyehen ja ehkä muutaman korttelirallin. Sitten se sanoo sopimuksen irti. No, mä sain niistä rekisterikilvet irti mun terassiprojektiin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti