7. marraskuuta 2013

Extra! Extra!


Me ollaan taas oltu uutisissa.

1. tammikuuta 2013
Wadeye on Australian nuorin kaupunki. Tilastojen mukaan Wadeyen keski-ikä on 21,6 vuotta. Se ei ole kauhean paljon. On meidän väestöpyramidi hyvin tanakasti vakaalla pohjalla. Wadeyen väestöstä 1,9 prosenttia on yli 65-vuotiaita, ja 36 prosenttia on alle 15-vuotiaita. Vertailun vuoksi Suomessa alle 14-vuotiaita on 16,5 prosenttia ja yli 65-vuotiaita on 18,1 rossaa.




1. tammikuuta 2013
Tiedättekö, mikä on naurettavaa? Se, että meillä on täällä viisi vakituista poliisia, joista yksikään ei ole töissä öisin. Tuossa muutaman sadan kilometrin päässä on saman kokoinen kylä, jonka enemmistö on valkonahkoja. Siellä on poliiseja yli 40.

THE AGE



28. helmikuuta 2013
Opettaja sai turpaan. Koulu kiinni.

NT NEWS



3. maaliskuuta 2013
Lentokone tippui. Kaikki kuolivat.

NT NEWS



10 toukokuuta 2013
Koira puri miestä, mies löi koiraa. Meillä on aidosti vaarallista liikkua pimeän jälkeen, sillä kapiset rakit käyvät päälle.

NT NEWS



2. heinäkuuta 2013
Ok, taas ovat jengit lehdissä. Artikkelissa unohdettiin mainita, että metallijengien lisäksi Wadeyestä löytyy muun muassa Madonna-jengi. Kuka pelkää mustaa miestä?

NT NEWS



18. elokuuta 2013
Jep, Wadeyen ruumishuone lähetti väärän ruumiin haudattavaksi. Sairasta. Virhe kävi ilmi vasta parin viikon päästä toisten hautajaisten yhteydessä. Perhe halusi vielä nähdä omaisensa ja arkusta paljastuikin miehen sijasta nainen. Jos tämä olisi tapahtunut missä tahansa muualla, seurauksena olisi miljoonien korvaukset. Entäs meillä? No, meillä ruumishuoneesta vastaavat vapaaehtoiset. Kätevää kunnan kannalta, sillä silloin viranomaiset eivät ole ikinä vastuussa mistään. Miten missään kolmannen maailman ulkopuolella voi olla vapaaehtoiset vastuussa tällaisista asioista? Kuten sanottu: sairasta. Täällä asia on vielä pahempi sillä, nyt hautajaisissa oli tanssittu väärän heimon tanssit, laulettu väärän heimon laulut ja ruumis on haudattu väärän heimon maille. Lisäksi meni vielä mies ja nainen sekaisin, joten laulettiin naisen laulut ja tanssittiin naisen tanssit ja arkussa olikin mies.

NT NEWS



LOPPUKEVENNYS
Meidän osavaltion paikallislehti NT NEWS on varsin vakavasti otettava uutislehti.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti