21. marraskuuta 2012

Cuppi


Taas on se aika vuodesta, kun tolkuttoman kauan jatkuneet tositelevisiosarjat vihdoin loppuvat, eli kevät! Eihän kesällä kukaan telkkaria töllötä. Kevään kohokohta ausseille ei kuitenkaan ole armas vapaus Isoveljestä, X-factoristä, The Voicesta tai Australian lahjakkaimmista vaan se Melbournen hevoskisa. Täältä Melbourneen on samanmoinen matka kuin Turusta Kairoon, eikä me vauhkota mistään kamelikisoista. Whatever. Oli siitä se ilo, että meillä oli koulussa järkätty opettajille laitonta vedonlyöntiä. 



 


Me saatiin käydä kansliasta ostamassa arpoja muutamasta eri hintaluokasta. Sitten meille arvottiin hevoset. Kahdella kympillä arpoja ostaneilla oli suurempi voittosumma kuin kympillä tai kahdella dollarilla. Kukaan ei siis saa valita suosikkihevostaan. Kaikkihan olisivat valinneet voittajasuosikin. Tosin tänä vuonna voittajasuosikeista ei tosin olisi ollut kauheasti hyötyä, sillä voittajaksi leipoutui joku takahikiän nimetön koni, josta kukaan ei ollut koskaan kuullutkaan. Grantiä arpaonni suosi, sillä hän sai mukaansa kaksikin kirjekuorta.



 


Mä taisin voittaa taas Fashions on the Field -tittelin. Melbournessa akat tykkäävät pukeutua kolttuihin ja hattuihin tai fascinaattoreihin. Meillä täällä ryteikössä ei ole vaatekauppoja, joten oli turvauduttava omaan näppäryyteen. Mä sain teemaan sopivan hiuskoristeen hiuspannasta, pesusienestä ja muovihevosista. Jep, pesusienestä. Lähtemätön vaikutelma työkavereihin? Check.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti