12. marraskuuta 2012

11. hetki


"Tässä pienessä haasteessa on kyse löytää uusia blogeja ja auttaa niitä, joilla on vähemmän kuin 200 seuraajaa. Jokaisen, joka tämän haasteen saa/tekee, tulee laittaa 11 asiaa itsestään. Heidän on myös vastattava 11 kysymykseen, jotka haastaja on sinulle asettanut. Sinun on myös luotava 11 kysymystä seuraaville haasteiden tekijöille. Lopuksi sitten on valittava 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 seuraajaa ja haastaa heidät, ja mennä heidän blogeihinsa kertomaan tästä haasteesta omassa blogissaan."


Maa.


11 pikkujuttua minusta
1. En osaa katsoa kieroon.
2. Ma vihaan odottamista ja jonottamista.
3. Ma kiroan ihan perkeleellisesti. Mutta helvetin sujuvasti.
4. Ma pystyn kommunikoimaan joten kuten 6 kielella. Useampaa on tullut kylla opiskeltua.
5. Ma en saa hyttysen puremia.
6. Ma tykkaan kengista, mutta olen aina, kun on mahdollista, joko flipflopeissa tai paljain jaloin.
7. En juurikaan kuuntele musiikkia. Musiikki on mulle aika yhdentekevaa. En osaa yhdenkaan laulun sanoja alusta loppuun.
8. Korjailen sanomalehtia punakynalla huvikseni.
9. En erota vasenta ja oikeaa.
10. Tykkaan leipoa.
11. Hamahakit ovat hirveita.


Maa taas, moro!

Aijan kysymykset haastetuille:
1. Mihin maahan matkustaisit, jos nyt heti pääsisit mihin vaan?
Mulla on aika hyva olo taalla. Ma luulen, etta ma voisin jaada tanne viela vahaksi aikaa. Tuli viime vuonna matkustettua niin paljon, etta nyt ei juuri kiinnosta hostellit, pakkaaminen, rinkan kanto ja bussiyhteyksien miettiminen. Taytyy kylla todeta, etta Wadeye toimii mulle myos siksi, etta ma tiedan, etta tilanne on valiaikainen ja ma paasen taalta liikennevalojen ja asfaltin maailman ihan koska vaan haluan.

Jos kuitenkin on pakko valita joku maa, ma luulen, etta ma valkkaisin paikan, jonne ei muuten tulisi mentya. Vaikka joku Polynesian saari, jonne lennot ovat muuten niin kalliita, etta ei henno omista rahoista maksaa.

Tai Antarktis! Joo, Antarktis!!! Vaikka se nyt ei ihan ehka ole maa. Menisin kylla salamana takaisin Nepaliinkin.




2. Käyttäisitkö 1000 euroa mieluiten uuteen merkkilaukkuun, taiteeseen vai lahjoittaisitko johonkin?
Voi, raka! En kayttaisi mihinkaan noista. Mulle on tonni sen verran paljon, etta en pois antaisi mutta en laittaisi myoskaan sellaiseen humpuukiin kuin merkkilaukku tai taide. Jos ei ole omasta tonnista kyse, niin sitten laittaisin merkkilaukkuun. Ei ku siis tietenkin lahjoittaisin. (Merkkilaukku!) Pidetaan, hei, toisistamme huolta. (Merkkilaukku!) Tonnilla voisi saada koyhalle perheelle pari lehmaa ja vuohta. (Merkkilaukku!)

3. Lempparijälkkäri?
Voi, ei! Voi, ei! En ma tieda. Ei mitaan suklaista. Ma tykkaan suklaasta suklaana, mutta suklaan makuiset jutut on taytta kuraa. Suklaajaatelot ja suklaakakut eivat vaan toimi.

Ma voisin valkata vaikka tiramisun. Tosin yleensa buffeteissa ma tykkaan aloittaa ruokailun jalkkareista, siirtya lampimaan ruokaan ja lopettaa alkupaloihin. Ensinnakin ei tartte seista jonoissa. Toiseksi ma inhoan sita, etta jaa suuhun maistumaan makea. Yok!


Eli ehka sittenkin valitsen lempparijalkkariksi graavilohen.


4. Mistä oot eniten ylpeä itsessäsi?
Pelottomuudesta. Siita, etta muut jaavat yleensa huokailemaan, etta olisi ihana matkustella ja tehda sita ja tata. Ei ole vaikeaa pakata laukkuja ja lahtea maailmalle. Mina-poika vetelin yli 300 kilsaa Himalajalla, silla aikaa, kun sina seisoit K-kaupan jonossa ja selailit Seiskaa. Valintakysymyksia. Toisaalta ma olen kolmikymppinen, jolla ei ole lapsia, omaa asuntoa tai kovinkaan kattavaa elakepakettia. Toisia saattaisi ahdistaa.


5. Onko sulla bucket-list? Jos on, niin mikä siinä on ensimmäinen kohta?
Ei ole amparilistaa, vaikka toki on monen monia asioita, joita haluaisin tehda tai kokea ennen kuolemaa. Avaruudessa kaynti voisi olla aika korkealla sijalla. Samoin tykkaisin kovasti uiskennella vaikka valashaiden kanssa. Sen pystyypi kylla toteuttamaan aika helposti. Mua vaivaa ehka vahan mielikuvituksen puute.


6. Ootko kaupunkilais- vai maalaistyttö?
Oon ehka vahan kumpaakin. Tosin oikeat maalaistytot ovat varmasti kylla sita mielta, etta ma oon kaupunkilaistytto. Oikeat kaupunkilaistytot ovat kylla sita mielta, etta kuka tahansa Suomesta on maalaistytto.

Ma arvostan sita, etta ma voin valita. Tykkaan Wadeyesta myos siksi, etta mulla on mahdollisuus pois taalta. Ma tykkasin myos Melbournesta siksi, etta sielta paasee landelle helposti. Kylla ma oman kodin kuitenkin aina kaupungista ostaisin.


7. Minkä mantereen ruoka on suurinta herkkua? 
Helppo. Aasian. Onks ta joku kompa?



8. Milloin sun mielestä saa aloittaa jouluhömpän (glögi, tortut, jouluvalot ym.) 
Kaupat saavat aloittaa joulukuun ensimmainen paiva. Yksityiset ihmiset saavat tuoda kuusen sisalle korkeintaan aattoviikolla. Joululahjat saa hankkia vaikka kesakuussa, jos silta tuntuu. Kukaan ei saa ikina kayttaa valoletkuja. Under any circumstances.
   

9. Mitkä kolme täytettä valitset pizzaan?
Rucola, pekoni, miljoona eri juustoa. Ei missaan nimessa salamia, kinkkua tai jauhelihaa.


10. Mikä sai sut perustamaan blogin?
Ma toivon, etta tata kautta kotimaan perheella, sukulaisilla ja kavereilla olisi jonkinlainen kasitys siita, missa ma olen ja millaista taalla on. Jotenkin aina tuntuu kayvan niin, etta kun multa udellaan, millaista siella muualla on, ma vaan sanon "ihan kivaa", kun on vaikea paattaa, mista alottaisi. Asiaa olisi niin paljon, ja puolet unohtuu.

11. Mikä oli tän päivän kohokohta?  
Ma kirjottelen tata toissa turvatalossa, eika taalla ole ketaan muuta kuin ma. Ensinnakin on pirun kivaa, etta kylalla menee sen verran hyvin, etta ei ole nurkat taynna hakattuja naisia. Toiseksi on myos pirun mukavaa, etta saa roikkua netissa.

Mie.


Saaran kysymykset haastetuille:
1. Kun olet yksin kotona, lukitsetko vessan oven?
2. Mika on kaamein tyopaikka, jossa olet ollut?
3. Kummasta luopuisit: tv / internet, suklaa / alkoholi, nako / kuulo?
4. Kuka on vaikuttanut elamaasi eniten?
5. Mika on tarkein asia, minka olet elamasi aikana oppinut?
6. Kenet julkisuuden henkilon (elavan tai kuolleen) kutsuisit mokkiviikonlopulle ja savusaunaan?
7. Mitka ovat ipodisi top 10 soitetuinta kappaletta?
8. Mika tekee sinusta ainutlaatuisen (geeniperimasi lisaksi)?
9. Mika maailmassa mattaa?
10. Minka elottoman asian pelastaisit kodistasi tulipalon sattuessa?
11. Mika on onnellisen elaman salaisuus?


Mina itse henkilokohtaisesti.

Mä heitän tällä haasteella:
Tarua
Kreivia
Jennya
Krissea
Muijaa
Mirvaa
Heidia
Urpoa
Hannaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti