15. syyskuuta 2016

Ellun kanat

Pitkä viikonloppu. Vaihtoehdot ovat seuraavat: joko jäädään Wadeyeen ja katsotaan telkkaria kolme päivää tai mennään jonnekin tekemään ihan mitä muuta vain. Jälkimmäisen vaihtoehdon hyvät puolet ovat seuraavat: Me ollaan jossain ihan missä tahansa muualla tekemässä ihan mitä muuta tahansa. Ja meidän ei tarvitse olla Wadeyen ellunkanojen lähettyvillä.



Paitsi jos ellunkanat ovat myös päättäneet lähteä pitkäksi viikoksi samaan paikkaan kuin me. Ai kun kiva.

Blogin kuvissa ei ellunkanoja.

Me ajettiin ryteikköteitä neljä tuntia leirintäalueelle, josta oltiin varattu viikonlopuksi mökki. Seuraavana aamuna leirintäalueen pihaan kurvasi autollinen Wadeyen opettajia. Yleensä mä tulen ihan helposti kaikkien kanssa toimeen, mutta mun ellunkana-toleranssi on laskenut kovasti Wadeyessä. Mä haluan vapaa-aikani viettää sellaisten ihmisten kanssa, joista mä pidän. 





Kuvitelkaa, että lähdet viikonlopuksi mökille työpaikkasi nalkuttajan, myöhästelijän, pöytiinhuutelijan, laiskurin, päällepäsmärin, pomon ja juoruilijan kanssa. Voi olla, että alkaa parin päivän päästä vannetta kiristää. Onneksi ellunkanoissa on se hyvä puoli, että ne pysyttelee keskenään jossain muualla. Ha! Jostain syystä he kuvittelivat, että me hengataan kaikki yhdessä koko viikonloppu. Varsinkin koska heillä oli vain telttamajoitus ja meillä mökki ja ilmastointilaite. 





Oli meillä ihan hauskaakin. Oli niin hauskaa, että en ottanut koko reissussa yhtäkään valokuvaa ja Grant istui koko viikonlopun sisällä katsomassa futista. Tosin Grant olisi joka tapauksessa istunut koko viikonlopun sisällä katsomassa futista. Olisi ehkä sittenkin pitänyt valita se ensimmäinen vaihtoehto pitkäksi viikonlopuksi.


Ei kai. Oli mulla kivaa. Tässä video:


Me lilluttiin kuumissa lähteissä krokottomissa vesissä kylmien juomien kera relaamassa. Vaikea siitä on olla nauttimatta vaikka leirintäalueella olisi idiootteja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti