8. lokakuuta 2015

Los Derperados

Meillä oli viime vuonna parit teemabileet, jotka olivat todella tervetullut poikkeus arkeen. Jossain vaiheessa mulla välähti, että meillä ei tänä vuonna ole ollut lainkaan teemakemuja. Ei sillä, että oltaisi muuten oltu selvin päin tuskin viikonloppuakaan, mutta kyllä naamiaisrytkyissä dokaaminen on huomattavasti hauskempaa. 





Mä päätin järkätä Meksiko-kekkerit meillä. Koska suuri osa opettajista oli ollut Darwiñissa koulutuksessa, ajankohtakin oli oikein oiva, sillä Darwiñista löytää huomattavasti Meksiko-kamaa kuin meiltä Wadeyestä. Niinpä me roudattiin leñtokoñeelliñen margarita-mixejä, coronaa, tequilaa, sombreroja, piñata ja karkkia, ponchoja, tekoviiksiä etcétera.








Iltapäivällä me makoiltiin meidän ñurtsilla, kun siellä vielä tarkeñee olla. Tai siis ei ole liian kuuma olla ulkoña. Illemmalla, kun ñapa rutisi burritoista, enchiladasta, tacoista ja el alcoholista, me siirryttiin sisätiloihin.







Työññettiin los huoñekalut yhteen ñurkkaan sekä vierasmakkariin ja laitettiin el tañssilattia pystyyn. Äkkiä sitä täysin järkevät aikuiset ihmiset alkavat käyttäytyä kuin los amerikkalaiset teiñit spring breakillä Cancunissa. 









Oli kyllä pirun buena noche. Seuraavaña päiväñä oli pieñi kohmeló.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti