24. joulukuuta 2014

Penthouse

Rehtori ryssi alkuvuodesta meidän kalenterin. Tarkoitus oli kai, että pääsiäinen osuu lomien yhteyteen, mutta koulukalenterin venkoaminen aiheuttaa kaikenmoisia ongelmia juhlapyhien ja muiden suhteen. Tietenkin jengi oli ostanut myös lentoja lomilleen, joita sitten joutui sumplimaan ja muuttamaan, kun tämä yksi sai päähänsä siirtää kansalliset lomapäivät, minne halusi. Ainoa positiivinen juttu oli meidän jaksojen keskelle järjestetyt pitkät viikonloput. Bravo! Oikeasti hieno homma.




Me varattiin Darwinista pitkäksi viikonlopuksi penthouse. Wow. Meitä pakkautui Grantin troopyyn yhdeksän opettajaa hyvin nopeasti, kun kello löi neljä. Darwiniin ajaminen alkaa olla tähän vuodenaikaan melko hidasta, sillä joet ovat alkaneet jo tulvia ja tiet muuttuvat mutavelliksi. 




Meidän kattohuoneistossa oli kaksi kerrosta, mieletön parveke ja mukavat maisemat kaupungin ylle. Ja tietenkin uima-allas. Olisi kiva väittää, että me oikeasti oltaisi tehty loman aikana jotain kauhean kultturellia, mutta eihän me tehty. Me istuttiin neljä päivää joko uima-altaan reunalla tai parvekkeella. Suurimman osan ajan kaljatölkki kätösissä.








Käytiin me kerran sentään baarissa, mutta me oltiin hyvin tietoisia siitä, että muillakin wadeyeläisillä oli pitkä viikonloppu ja siellä saattaisi törmätä ihmisiin, joihin ei välttämättä lomallaan halua törmätä. Täällä kun on piirit pienet.




Mutta mikäs siinä. Meillä oli niin kotoisat oltavat kämpillä, ettei sieltä oikein edes tehnyt mieli mihinkään. Päivät me maattiin siellä uima-altaan reunalla. 






Auringon laskiessa oli hyvä palata kämpälle ja ihastella taivaan kauniita värejä parvekkeelta. Nämä viikonloput tulevat kyllä niin tarpeeseen.






Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin meilläkin oli edessä se aamu, kun täytyi pakata kamat ja lähteä kohti ensimmäistä työpäivää. Viikonlopun jälkeen oli vielä viisi viikkoa koulua. Olisi jo joulu. Ei niin millään jaksaisi enää tänä vuonna enempää.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti