4. helmikuuta 2014

Sillä oonhan suomalainen VIII



36. TERVEHDYS Moro. Ei mulla muuta.





37. VIELÄ VIHAISEMPIA LINTUJA Enkös mä just mennyt viimeeksi sanomaan, ettei näitä näy enää missään? Sitten on seuraavana päivänä iso juttu lehdessä siitä, miten nämä kaverit takovat miljoonia vihaisilla linnuilla. 





38. ALVAR AALTO Samana päivänä tuli selailtua muitakin lehtiä, kampaajalla kun oltiin. Sieltä löytyi myös tällainen suomalaisuus. Kyseessä on Alvar Aallon arkkitehtuuria esittelevä kirja. Muhun ei jostain syystä ole kyllä Alvar Aallon talot ikinä uponneet. Jos suhun uppoaa, tämän kirjan saa 75 dollarilla.







39. PALLOTUOLI Samara kampaajakäynnillä löytyi lehdestä myös Pallotuoli. Täytyy taas sanoa, että en ole sata varma, onko kyseessä aitoa Aarniota, kerta ei lehdessä mainittu. Yritin guuglata, mutta mistään en löytänyt Pallotuoli, jossa olisi tuollainen pyöreä jalka. Niin tai näin, kodista se silti muistutti.





40. NAANTALIN TELAKKA Jumpe, taas telkkarissa puhutaan suomea. Tällä kertaa oli kyseessä dokkari, jossa kerrottiin paatin rakentamisesta. Taisi olla se Princess of the Seas tai Queen of the Seas vai mikä-se-nyt-oli of the Seas.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti