30. tammikuuta 2014

Sillä oonhan suomalainen VII


31. KEITTÄJÄ Tuli lomilla luettua tuo Great Gatsby. En edes tullut hoksanneeksi, että siitä oli kovaa vauhtia tulossa vuoden elokuva. En pitänyt kirjasta. Ei siitä sen enempää. Sieltä löytyi maanmiehiä.


“and a Finnish woman, who made my bed and cooked breakfast and muttered Finnish wisdom to herself over the electric stove”



32. EDELLEEN VIHAISIA LINTUJA Pelaako näitä enää kukaan? Eipä enää kukaan oikein puhu näistä ainakaan mitään. Ei vertailla taukohuoneessa parhaita tuloksia, mutta ainakin Indonesiassa Angry Birdsit olivat kuuminta hottia lasten vaatetuksessa.





33. FISKARS No, menihän siinä vähän aikaa, mutta tulihan ne ensimmäiset fiskarssit vastaan. Jotenkin mä ajattelin kyllä, että Fiskarssia olisi näkynyt ennemminkin saksina kuin teroittimena. Käyhän tämä näinkin.





34. LIPPU Yksi lippu löytyy Grantin ukon auton takalasista. On sentään isompi kuin Ruotsin lippu. Toinen lippu on polkupyörässä. Kolmas lippu oli Grantin mutsin auton takalasissa. Väärinpäin. Ei ihan mennyt nappiin. Noh, ihan kaunis ajatus. 







35. VARASTETTUA TAVARAA Ja tämä oli Grantin mutsin keittiönkaapissa. Se on aikoinaan varastettu Turun jokilaivoista matkamuistoksi.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti