13. kesäkuuta 2013

Sillä oonhan suomalainen V


21. LISÄÄ MARIMEKKOA Meille pöllähti tällaiset töihin. Jokin kuoro Brisbanesta oli kerännyt vaatteita lähetettäväksi Wadeyen turvatalon lapsille ja naisille. Paketista löytyi pienet Marimekon Unikko-kankaiset shortsit. Byxat olivat australialaisen firman nimeltä Big W. Liike vastaa lähinnä meidän Anttilaa. En tiedä, onko kuosi aitoa Unikkoa, sillä missään ei ainakaan Marimekkoa mainittu. Lisäksi ne olivat maksaneet vain muutaman dollarin. Vaikea uskoa. Vaikka eihän sitä tiedä.





22. VIIPURI-HUIVI Wo-hou! Kaverilla oli tällainen lukuvalon peitteenä. Tämä on nyt taas hieman kyseenalainen listaus, mutta sen verran usein näitä Suomessa näkee, että laitan ihan sumeilematta sen tänne Suomi-listalle. Sen verran suomalainen se ainakin on, että tuli vähän koti-ikävä, kun sen näki.





23. FINLANDIA Ihmeen kauan siinä kesti, että sain Finlandian listalle. Näkyyhän näitä toki melkein joka kerta, kun viinakauppaan sisään astelee, mutta katsokaas, miten komea se on ratikan kyljessä! Mä olen usuttanut kaverini juomaan ainoastaan Finlandiaa. En raasulle viitsinyt kertoa, että Finlandia on vähän sama kuin Fosters - ei sitä kukaan Suomessa juo. Suurin osa ausseista ole ikinä Fostersia maistanutkaan. 





24. LISÄÄ SAAMELAISIA No, niin! Kauheita linssiluteita. Taas oli telkkarissa alkuperäiskansaa. Tämä ei tullut kyllä samalta kanavalta kuin aiemmin. Ihan oli normaalissa musiikkiohjelmassa. Tunnistaako joku kuvan perusteella yhtyettä ja biisiä? Taisivat olla kyllä norjalaisia. Ainakin videossa oli komeat vuoret.





25. EURO Meidän pihalta löytyi meikäläinen kolikko. Mitä ihmettä? Ei ole mun. Ei kai siinä mitään ihmeellistä ole, että Aussilasta löytyy euroja, mutta että meiltä Wadeyessä? On se kumma.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti