21. huhtikuuta 2016

Island hopping: Gili

Ja niin meillä sitten oli joululoma. Osaako kukaan arvata, mitä me tehtiin lomalla? Anyone? Someone? Ai, kukaan ei tiedä vai? No, mentiin Balille, ku ei olla ennen käyty. Paitsi ehkä joku kolme kertaa vuodessa pohjoiseen muuton jälkeen.



Tällä kertaa meidän reissu oli sillä lailla erityinen, että meidän porukasta oikeastaan kaikki paitsi mä ja Grant otti loparit ja sanoi sayonara Wadeyelle. Meidän reissu oli sitten ikään kuin lähtiäiset kaikille. Jackson lähti opettamaan Japaniin ja päätti matkalla sinne, että haluaakin sittenkin Kolumbiaan. Push ja Siobhan muuttivat Darwiniin, kun alkoi tökkiä Wadeyen työkuviot. Dominic ja Joyce pakkasivat laukut ja lähtivät Victoriaan. Dominic on jo viettanyt viisi vuotta Wadeyessä, ja alkoi olla sellainen olo, että maiseman vaihto voisi olla hyvästä. Gili olisi meidän viimeinen mahdollisuus hengata yhdessä. Eli sillä lailla erityinen reissu.




Ai niin, ja Dominic kosi Joycea. Olihan sekin tietysti erityistä. Meh.





Kaikin muin tavoin meidän Gili-reissu oli aivan samanlainen kuin aina ennenkin. Venematka saarelle on euforian täyttämä kokemus, joka on jostain syystä aina joka kerta parempi. On vihdoin sellainen olo, että nyt ollaan Lomalla. 



Me yövyttiin samassa osoitteessa kuin aina ennenkin. Meidän vakipaikassa on vain neljä huonetta, joten me saadaan aina paikka kokonaan käyttöömme. Ei tarvitse surra, että melutaanko me naapureiden mielestä liikaa.




Käytiin meidän vakkarikapakassa. Edellisten reissujen hengessä tietenkin. Meinasi löysät valahtaa lahkeeseen, kun käveltiin ensimmäisen kerran paikan ohi. Se oli nimittäin paketissa. Mustat muovit peittivät koko rakennuksen. Niillä oli remontti meneillään. Ei paljon naurattanut. Sitten meille huikattiin, että avajaiset olisi samana iltana. Huh. 




Tietenkin me myös grillattiin itseämme rannalla. Hiekkaa, aurinkoa, lämmintä vettä ja rommia. Maisemat on aina yhtä upeat, vaikka joka kerta me taidetaan viettää vähemmän ja vähemmän aikaa ihaillen niitä maisemia. Tällä kertaa me ei edes käyty snorklaamassa.



Ja se kosinta. Hän sanoi "kyllä".








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti