17. maaliskuuta 2016

Nynny pesis

Elämässä on muutamia tosiasioita, joita ei auta kieltäminen. Näihin kuuluu muun muassa se fakta, että Wadeyessä miehet pelaavat jalkapalloa ja naiset softballia. Jos on sellainen tunnelma, että lukija ei nyt tiedä, mitä softball meinaa, netistä varmaan löytyy tarkampaa tietoa. Esim. Wikipedia on varmasti kätevä tiedonlähde. Mä en tiedä, mistä on kyse tarkemmin. Lähinnä urheilulajia voisi kuvailla sanoilla nynny pesäpallo.



Likoilla on ollut softis-liiga pystyssa muutaman kuukauden ajan. Enemmän mielenkiintoa on herättänyt kentän ulkopuoliset tapahtumat. Kentällä actioniä on tuskin lainkaan. Mimmit tuskin juoksevat, osuvat palloon vain harvoin ja ovat aika huonoja koppeja.


Kentän ulkopuolella sitten tapellaan siitä, kuka pelaa missäkin joukkueessa. Eräs perhe katkaisi välit tyttäreen, joka päätti pelata toisessa joukkueessa. Tai oikeastaan hän pisti oman joukkueen pystyyn, sillä mimmejä, jotka eivät mahtuneet muihin joukkueisiin, oli ainakin neljäkymmentä. En tiedä, oliko kyse niinkään mahtumisesta  vai siitä, että heillä on jotain sutinaa toisten naisten miesten kanssa tai sitten he ovat väärästä perheestä tai klaanista tai toteemit on huonot tai tuuli puhalsi kaakosta pelipäivänä ja se on huono enne.

Mä en jaksa tätä menoa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti