11. kesäkuuta 2015

Köksää

Meillä on tänä vuonna koulussa ensimmäistä kertaa ihan oikea köksänmaikka. Ennen muksuja vietiin koulun keittiöön vääntämään sapuskaa ihan opettajan omantunnon mukaan. Mä en vienyt  omaa luokkaani kertaakaan. Jos opettajaa ei osata kuunnella ihan normaalissa luokassa, niin ei taatusti sitä kuunnella sitten tilassakaan, jossa on puukkoja, veitsiä, leikkureita, vatkaimia ja muita härveleitä, joilla saa omia tai jonkun muun sormia irti.




Mutta tänä vuonna joku muu on vastuussa niistä irronneista sormista, joten kokkailu on ollut ihan mukavaa puuhaa. Mä menen yleensä jeesimään Grantin luokkaa, sillä he ovat aika hulivilejä. Meitä on kolme aikuista kaitsemassa noin yhdeksää poikaa, ja se on ihan sopiva määrä.




Me ollaan väännetty hedelmäsalaattia, pullaa ja pitsaa. Hedelmäsalaattiin tuli kaikenmoista, jota pojat eivät olleet ennen maistaneetkaan, muun muassa kiivi oli täysin uusi kokemus. Pitsaan laitettiin oreganoa, jota pojat luulivat ensin marihuanaksi. Kukaan ei kikatellut - se oli heidän mielestään ihka aitoa ganjaa. Ilmankos pojat niin tykkäävät köksästä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti